Termeni şi Condiţii
S.C. Superior Line S.R.L.
Cod unic de înregistrare : RO 34205094
Nr. de ordine în registrul comerţului : J40/2808/9.03.2015
Adresa : Strada Suzana nr. 43, sector 5, Bucuresti, Romania.
Cod Postal : 051078

Comenzile se pot înregistra doar online pe site-ul nostru cu livrare prin curierat.

Prezentul document prin conţinutul său pune la dispoziţia terţilor utilizatori regulamentul privind termenii şi condiţiile de utilizare a site - ului www.SuperiorLine.ro

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea şi cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor şi condiţiilor enunţate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele şi consecinţele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.SuperiorLine.ro îşi rezervă dreptul de a modifica in orice moment conţinutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conţinutul site-ului şi drepturile de proprietate intelectuala

Conţinutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informaţii urmată de orice utilizare în scop comercial care depăşeste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licenţiere şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor şi condiţiilor.

Sunteţi de asemenea de acord să nu afectuaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţioneaza utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunţare unilaterală a contractului

Va rugam să vă asiguraţi că aţi verificat specificaţiile produsului şi compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii produsului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărator şi www.SuperiorLine.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.

Livrarea Comenzilor, timpii de livrare sunt estimativi si sunt exprimati in zile lucratoare.
Pot aparea întârziri la livrare datorită vremii, sărbătorilor, necompletarea corectă a adresei de livrare, în zonele rurale unde sunt km suplimentari și curierul ajunge mai greu, dacă nu se confirmă telefonic, întamplări neprevăzute.
SUPERIOR LINE SRL nu isi poate asuma nici o raspundere pentru întârziere livrare.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumparare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Clienţii pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original și nedesigilate (în cazul produselor cosmetice sigilate de fabricant cu scopul de a proteja conținutul), în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, anunţând acest retur în prealabil, doar în scris, pe adresa de e-mail contact@superiorline.ro, menţionând data comenzii şi numele pe care s-a făcut comanda iniţială.
Conform legislatiei in vigoarea pentru Protectia Consumatorului, produsele care nu pot fi returnate sunt :
- produsele care prezinta modificari fizice, urme de folosire, lovituri.
- articolele igiena personala
- parfumurile
- cosmetica

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsele returnate prin coletărie vor fi expediate fără ramburs. www.SuperiorLine.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii returului. 
Banii vor fi returnați întru-un cont bancar indicat de dvs. prin mail la adresa contact@superiorline.ro.
Conform legislatiei in vigoare, dreptul de returnare este aplicabil doar persoanelor fizice.
Conform legislatiei in vigoarea pentru Protectia Consumatorului, produsele care nu pot fi returnate sunt :
- produsele care prezinta modificari fizice, urme de folosire, lovituri.
- articolele igiena personala
- parfumurile
- cosmetica

Suma înapoiată clientului nu include cheltuielile de transport şi ramburs. Dacă cheltuielile de transport au fost incluse iniţial în costul produselor, acestea vor fi scăzute din suma returnată clientului în baza chitanţei cu costurile expedierii.

Anulare Comanda la Plata Ramburs

Anularea sau modificarea comenzii poate fi anunțată telefonic sau prin mesaj înaintea predării coletului către curier.
După ce coletul este preluat de curier, anularea sau refuzul primirii duce la blocarea permanentă a persoanei fără drept de a mai comanda din magazinul nostru cu plata ramburs.
Pentru a revenii la dreptul de a comanda cu plata ramburs, va achita costurile de transport tur-retur a coletului refuzat.

Anulare Comanda la Plata cu Cardul Online

Anularea sau modificarea comenzii poate fi anunțată telefonic sau mesaj înaintea predării coletului către curier.
După ce coletul este preluat de curier, anularea sau refuzul primirii duce la încasarea costului de transport tur-retur din suma achitată și restituirea diferenței de bani întru-un cont bancar specificat de client la adresa noastra de mail contact@superiorline.ro sau modificarea comenzii și achitarea diferenței dacă este cazul.

Administratorul www.SuperiorLine.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informaţiilor de pe site, însa uneori acestea pot conţine inadvertenţe (specificaţiile sau preţul produselor modificate de către producator fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenţie: fotografiiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Frauda

În scopul accesării şi utilizarii anumitor secţiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta, declaraţi că vă asumaţi integral responsabilitatea pentru toate şi oricare dintre activitaţile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideţi pe website şi în consecinţă, vă sfătuim să asiguraţi securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl deţineţi este compromisă, trebuie să anunţaţi imediat administratorul site-ului. www.SuperiorLine.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terţilor de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www..SuperiorLine.ro, utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii şi condiţiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori şi administratorul www.SuperiorLine.ro sau asociaţii/partenerii/afiliaţii acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar daca rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi solutionat în instanţă, în conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.SuperiorLine.ro îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.SuperiorLine.ro în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Dăcă aveţi întrebari sau nelamuriri în legatură cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@SuperiorLine.ro