Livrarea Comenzilor

După înregistrarea comenzii :
- La prima comandă înregitrată, se va suna o singură dată pentru confirmare comandă, dacă nu se raspunde și nu suntem sunați până la ora 15:00 a zilei respective, comanda va fi anulată și o sa primiți înștiințare pe mail.
- Dacă datele de livrare sunt incorecte sau orice altă problemă, veți fi contactat/ă telefonic pentru confirmare comandă.

După expedierea :
- site-ul va trimite un mail cu AWB pentru urmarire comanda
- introducerea unui mail gresit, nu poate primi informarea plecarii coletului de la noi.

Pe site aveţi stocul disponibil, în caz contrar veţi fi anunţat telefonic pentru a vi se comunica data la care poate fi onorată comanda.

Produsele comandate în zilele lucratoare Luni - Vineri pana la ora 15:00 sunt predate curierului in ziua respectiva cu livrare in estimativ 24 - 48 ore.
Produsele comandate dupa ora 15:00 se expediază în urmatoarea zi lucratoare şi vor ajunge la dumneavoastră în termen de 24 - 48 ore de la expediere.

Pot aparea întârziri la livrare datorită vremii, sărbătorilor, necompletarea corectă a adresei de livrare, în zonele rurale unde sunt km suplimentari și curierul ajunge mai greu, întamplări neprevăzute.

Plata produselor se poate face
- in numerar sau cu cardul direct către firma de curierat care va efectua livrarea şi veţi primi o chitanţă care atesta plata efectuată.
- online cu cardul (de obicei dureaza minim 30 de minute pentru aprobare plata, acest lucru poate duce la intarzierea expedierii comenzii daca nu se aproba pana in ora 15:00 a zilei respective )
- transfer bancar (timpul pentru trasfer bancar este de obicei 1-3 zile, dupa incasarea banilor in cont se poate expedia comanda)

Pentru orice comanda pe teritoriul Romaniei, taxa de livrare si timpul de livrare estimativ este afisat pe site. Pentru comenzile mai mari de peste 500 lei transportul este gratuit.

- Comenzile internationale tari UE, taxa de livrare si timpul de livrare estimativ este afisat pe site.
- Comenzile internationale tari non UE, taxa de livrare si timpul de livrare estimativ este afisat pe site, alte costuri vamale vor fi achitate in tara de destinatie, acestea depind de la o tara la alta.

Timpii de livrare sunt estimativi si sunt exprimati in zile lucratoare.

SUPERIOR LINE SRL nu isi poate asuma nici o raspundere pentru întârziere livrare.