WhatsApp

kiterjesztések afro creponos curls kanekalon asztalok haj kötött szövött

Legyen a Superior a mi vonalunkkal

Termékeinket gondosan válogatja ki egy 10 év feletti vezetőstílusú csapat, aki a lehető legjobb minőséget és tartósságot biztosítja.
Néhány leghíresebb nemzetközi márka, ahol hőálló rostokkal találkozunk, amely természetes hajat imitál, úgy néz ki, érintse meg, érintetlen, műanyag illata, könnyen alkalmazható, és akár 200 fokos plakk lehetőséggel is rendelkezik.
Megbízható ömlesztett, Modell pillantás, Rastafri az Afro kiterjesztésekhez.
Impression Bulk, Modell áttekintés Silky Premium Touch, afrikai Braid különleges színek stb., Rastafri Glow Braid, Raspunsel, stb. afrikai bíbor hajra vagy különböző hajformákra egy elegáns farokból, különböző színekben vagy árnyalatokban, egy szőrzetet, teddy-t vagy két kötött gyapotot stb.
Cserélje ki a tömeget a klipszélességre az alkalmi események vagy a napi gyors használat érdekében (a hőálló rostok különleges színeinek széles választéka, mosható vagy hajszál 200 fokig)
Elegáns, leválasztható golyók a gyors és modern formázáshoz, vagy egyenes hajszál és hurokhoz.

A ragasztószalaggal, mikro-gyűrűvel, nano-gyűrűvel, keratinnal vagy varrással rendelkező bővítményekben számos szín és fajtájú haj található.
Remy természetes hajhosszabbítások, amelyeket hideg változatban (ragasztószalag, mikrogörgő, nano gyűrű vagy varrott) vagy forró keratin variációval lehet alkalmazni, amely a legjobb stabilitást nyújtja az idő múlásával.
A nem kezelt, természetes természetes hajhosszabbítások, a nem kémiai folyamatokon átesett hajok, amelyeket csak egy donorból vágtak le, a kutikákat megtisztítják, tisztítják, a természetes szín a legkevésbé gyakori, és hideg mikro-gyűrűre vagy varrásra alkalmazható.
Miután a természetes haj masztermix volt, ezt a terméket a mester hozta létre, amely a legújabb, feltalált szálakat ötvözi, és amely optimális kombináció, amely előnyben részesíti az ügyfelet, aki egy gyors színváltást akar speciális színnel. Sötét színnel a fejedben, és nem akarsz olyan elhalványulást, amely problémákat okozhat, a hajat egy kimondhatatlan színre égve, most már lehetőséged van a perui pózára, amely teljes változást kínál, egy bang + 6 hajszálkészlet egy fejre teljes (varrási eljárás).
A parókákhoz való jutás, ahol megfelelnek a legkülönlegesebb színeknek és könnyen alkalmazhatók egy különleges alkalomra.
A haj kiegészítők alkalmazhatók, vagy eleganciát adnak a stílusához.