WhatsApp

Livrarea Comenzilor

Dupa efectuarea comenzii :
- Dacă datele de livrare sunt incorecte sau orice altă problemă.
- Veți fi contactat/ă telefonic pentru confirmare comandă.
- Daca nu se raspunde pentru confirmare comandă până in ora 15:00 a zilei respective, comanda va fi anulată și o sa primiți înștiințare pe mail.

După expedierea :
- site-ul va trimite un mail cu AWB pentru urmarire comanda
- daca adresa intampina probleme, site-ul va trimite un mail doar cu Transportat (comanda a fost ridicata de curier)
- introducerea unui mail gresit, nu poate primi informarea plecarii coletului de la noi.

Pe site aveţi stocul disponibil, în caz contrar veţi fi anunţat telefonic pentru a vi se comunica data la care poate fi onorată comanda.

Produsele comandate în zilele lucratoare Luni - Vineri pana la ora 15:00 sunt predate curierului in ziua respectiva cu livrare in estimativ 24 - 48 ore.
Produsele comandate dupa ora 15:00 se expediază în urmatoarea zi lucratoare şi vor ajunge la dumneavoastră în termen de 24 - 48 ore de la expediere.

Pot aparea întârziri la livrare datorită vremii, sărbătorilor, necompletarea corectă a adresei de livrare, în zonele rurale unde sunt km suplimentari și curierul ajunge mai greu, întamplări neprevăzute.

Plata produselor se face in numerar direct către firma de curierat care va efectua livrarea şi veţi primi o chitanţă care atesta plata efectuată.

Pentru orice comanda taxa de livrare va fi afisata. Pentru comenzile mai mari de peste 500 lei transportul este gratuit.

Timpii de livrare sunt estimativi si sunt exprimati in zile lucratoare.

SUPERIOR LINE SRL nu isi poate asuma nici o raspundere orice întârziere.