Extensii afro creponate bucle kanekalon mese par de impletit codite

be Superior with our Line

Produsele noastre sunt atent selectate de catre o echipa de seniori stilisti cu o vechime de peste 10 ani in domeniu, pentru a va oferi cea mai buna calitate posibila si rezistenta in timp.
Unele din cele mai cunoscute branduri internationale, unde intalnim fibra termorezistenta care imita parul natural, la aspect, atingere, fara a avea un miros de plastic, usor de aplicat si ofera posibilitatea unui coafat cu placa pana la 200 de grade.
Cherish Bulk, Model Model Glance, Rastafri pentru extensiile afro.
Impression Bulk, Model Model Glance Silky Premium Touch, Africana Braid Special Colors etc., Rastafri Glow Braid, Raspunsel etc. pentru parul de impletit codite africane sau diferite tipuri de coafat de la o coada eleganta in diferite culori sau ombre, un coc care are nevoie de un adaos de par, la o codita sau doua codite impletite etc.
Cherish Bulk la extensiile clip on pentru o aplicare rapida de ocazie, evenimente sau de zi cu zi (o gama larga de culori speciale din fibra termorezistenta, se poate spala sau coafa pana la 200 grade)
Cocuri elegante detasabile pentru un coafat rapid si modern sau cozile de par drept si bucle.

La extesiile cu banda adeziva, micro ring, nano ring, cheratina sau de cusut gasiti o varietate larga de culori si tipuri de par.
Extensiile din par natural remy, care se pot aplica in varianta la rece (banda adeziva, micro ring, nano ring sau cusute) sau varianta la cald keratina care ofera cea mai buna stabilitate in timp.
Extensiile din par natural virgin neprocesat, parul care nu a trecut prin nici un proces chimic, doar a fost taiat de la un donator, detine cuticulele, curatat, culoare naturala este cel mai rar intalnit si se poate aplica la rece micro ring sau cusut.
Dupa parul natural fiind si varianta mastermix, acest produs a fost creat de catre master amestecand unele dintre cele mai recente fibre inventate, o combinatie optima care vine in avantajul clientului care doreste o schimbare rapida cu o culoare speciala. Avand o culoare inchisa in cap si nu doriti o decolorare la care se pot intampina anumite probleme, de la arderea parului la o culoare nereusita, acum aveti posibilitate cu Pose Peruvian care ofera o schimbare completa, breton + 6 seturi par de cusut pentru un cap complet, (modalitatea de aplicare cusut).
Ajungand la peruci unde intalniti cele mai speciale culori si usor de aplicat pentru o ocazie speciala.
Accesoriile de par pentru aplicat sau pentru a aduce o eleganta stilului dumneavoastra.